Reistopper

Hotels in AntalyaOm u een idee te geven van welke hotels er te vinden zijn in en rondom Antalya geven wij u een aantal mooie voorbeelden. Deze hotels staan goed aangeschreven bij zowel Zoover als bij Vakantiereiswijzer. De cijfers die achter de hotels te vinden zijn komen van de website Zoover.nl af (d.d. 27/03/2011).


Vakantiebitez

Delphin Palace & Spa |     Nu vanaf € 482,-
Delphin Palace Hotel, de van parel van Lara! Een stijlvol gebouwd hotel, de buitenkant doet u denken aan een paleis uit een sprookje. Binnen in het hotel wordt het sprookje voortgezet en wordt u koninklijk ontvangen en behandeld tijdens uw gehele vakantie. Uw verblijf in Delphin Palace zal er een zijn om nooit meer te vergeten!


Vakantiebitez

Hotel Royal Wings |     Nu vanaf € 405,-
Het 5-sterren resort Royal Wings is een prachtig hotel van werkelijk alle gemakken voorzien. Een hotel bij uitstek voor jong en oud!. Royal Wings beschikt onder andere over een professioneel beauty & wellness centrum, een aquapark, bioscoop, diverse winkeltjes en heerlijke comfortabele kamers. Royal Wings beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!


Vakantiebitez

Titanic Beach Resort |     Nu vanaf € 475,-
Hotel Titanic Beach Resort laat u de luxe van het wereldwijd bekende schip Titanic beleven. Het resort trekt met succes de aandacht van nieuwsgierige toeristen met haar look-and-feel van een daadwerkelijke schip. Titanic Beach Resort is een klasse op zich zelf. Zowel van binnen als buiten straalt het hotel in een cruiseschipvorm de gloed en gloerie van de Titanic.

Vakantiebitez

Miracle Resort |     Nu vanaf € 599,-
Miracle Resort, de naam zegt het al; een wonder! Luxe en ruime kamers, uitgebreide Ultra All Inclusive formule, uitstekende keukens, direct aan het strand zijn slechts enkele voordelen van Miracle Resort. In Miracle Resort is zoveel te doen, dat u niet het hotel uit hoeft om uzelf te vermaken!Het weer in Antalya

Top reisaanbieders


1
logo1

Antalya vanaf € 325,-

2
logo5

Antalya vanaf € 379,-

3
logo3

Antalya vanaf € 445,-

4
logo3

Antalya vanaf € 495,-

5
logo3

Antalya vanaf € 419,-

6
logo3

Antalya vanaf € 499,-