Reistopper

Uitgaansleven in AntalyaIeder jaar trekken er veel toeristen naar Antalya vanwege het nachtleven in de Turkse stad. Er zijn enorm veel barretjes en cafés in Antalya te vinden. De meeste uitgaansgelegenheden hebben de mogelijkheid om in de buitenlucht van een drankje te genieten en te zitten. Een prettige bijkomstigheid is dat de meeste cafés werken met happy hours in het begin van de avond. Veel van deze bars en cafés bieden de toerist ook vermaak. Antalya telt vijf discotheken, waarvan drie zich in de openlucht bevinden. Ook zijn er verschillende discobars in de historische wijk Kaleiçi te vinden. Het stadscentrum, waar de meeste uitgaansgelegenheden te vinden zijn, is altijd per taxi te bereiken.

Bars
Seri Patisserie (Isiklar Cad. 40/1 en Konyaalti Cad. 32/3) heeft twee locaties binnen de stad. I n beide cafe´s worden heerlijke zoetigheden naast de drankjes gepresenteerd. Kale Bar (Mermerci Sok. 2, Kaleiçi) is een bar in een hotel met een schitterend uitzicht. Hier komen zowel toeristen als de lokale bevolking.

Clubs
Club 29 (Yat Limani) is de grootste en bekendste openluchtdiscotheek van Antalya. Hier moet u naar toe voor livemuziek. Binnen is een zwembad. Als het te heet wordt, kunt u hier een duik in nemen. ´s Avonds ligt de nadruk op het restaurant, het wordt aanbevolen om tijdig te reserveren. Discotheek Ally (Selcuk Quarter Sur Street 4) is momenteel the place to be. De verzorging en muziek is zeer goed verzorgd. Tip: kijk ook eens in het uitgaansstraatje Hesapci Sok. Hier zijn verschillende muziekrestaurants en biertuinen gevestigd en heerst een gezellige sfeer.

Het weer in Antalya

Top reisaanbieders


1
logo1

Antalya vanaf € 325,-

2
logo5

Antalya vanaf € 379,-

3
logo3

Antalya vanaf € 445,-

4
logo3

Antalya vanaf € 495,-

5
logo3

Antalya vanaf € 419,-

6
logo3

Antalya vanaf € 499,-