Onze reispartners

Betrouwbare reizen, betaalbare prijzen.

Maak kennis met onze reispartners.

Wij zijn compleet onafhankelijk en vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen bij vele reisaanbieders. Daarmee zijn we de niet het grootste reisbureau van Nederland, maar wel een gespecialiseerd bureau! Hieronder vind je een kleine selectie van de reisaanbieders met wie wij samenwerken.

Dankzij het brede aanbod aan safari reizen van TUI sta je binnenkort al tussen de wilde dieren in Afrika. De georganiseerde reizen van TUI zorgen voor een onvergetelijke ervaring in de wildparken van onder andere Zuid-Afrika en Tanzania. Of je nu op zoek bent naar een luxe safari op basis van All Inclusive, een goedkope safari in het laagseizoen of een safari en strand combinatie, op TUI.nl vind je de beste Afrika reizen.

BookAllSfaris (Tripaneer) is een van de beste sites om unieke reiservaringen te ontdekken en te boeken. Deze aanbieder houdt van reizen en delen graag deze liefde met jou. Het is hun passie om je in contact te brengen met lokale organisatoren om je leven te verrijken met onvergetelijke safarireizen .

Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke rondreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Sawadee staat voor bijzondere reiservaringen. Wie met ons op reis gaat, ervaart een land echt. We laten je veel zien en beleven en zorgen ervoor dat je in contact komt met de lokale bevolking.

Jambo Safari Club biedt u de keuze uit verschillende soorten reizen, van self drive rondreizen tot zeer comfortabele privé-safari’s met tafelzilver en porselein. Klik op Ons Reisaanbod & Maatwerk voor een nadere specificatie.

 

Is het je droom om een groepsreis door Afrika te maken? Bekijk dan nu het aanbod groepsreizen in Afrika van Djoser en boek jouw favoriet online. Met een rondreis van Djoser leer je Afrika op een unieke manier kennen. Alleen bij Djoser heb je de keuze uit een divers aanbod groepsreizen naar de vele bijzondere landen die Afrika rijk is. Je kunt ervoor kiezen om één land van dichtbij mee te gaan maken, of meerdere landen te combineren in één complete groepsreis.

 

Verlang je er ook naar om de meest bijzondere plekken van deze wereld beetje bij beetje te ontdekken? Dat komt goed uit, want sinds 2000 laten we reizigers kennismaken met de mooiste verre bestemmingen!

 

 

Na FOX Verre Reizen en Pharos Reizen gaat nu ook Kampeerreizen verder onder de merknaam ANWB. Het is misschien even wennen, maar je houdt dezelfde afwisselende vakanties die je gewend bent.

Kunnen wij je overtuigen?

Waarom safariworld?

De beste deals

Wij tijgeren dagelijks het internet af voor de beste safarideals.

Wereldwijd

Niet gefocust op één land, maar de beste deals van de wereld.

Unieke plekken

We kijken niet alleen naar de bekende plaatsen.

Betrouwbare partners

Wij werken alleen met betrouwbare partners.

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email