Delphin Imperial

Prijs

Duur

Samenvatting

Aan een privé strand in de Turkse badplaats Lara ligt het indrukwekkende Delphin Imperial. Alles wat je maar kunt wensen op gebied van service, kwaliteit, luxe en comfort vind je in Delphin Imperial. De binnenkomst in dit hotel geeft direct een koninklijk gevoel, de lobby is werkelijk overweldigend. Tel daar de chique riante kamers bij op en je weet dat dit een super-de-luxe en fantastische vakantie, waarbij het je aan niets zal ontbreken, zal worden.

Werkelijk overal is aan gedacht. Niet voor niets staan de Delphin hotels bekend om haar kwaliteit, luxe en service. De keuze is reuze wanneer het gaat om de restaurants en activiteiten. Aan ieder gezinslid is gedacht. De kinderen vermaken zich o.a. in het spectaculaire waterpark en verschillende zwembaden en de mini-club. Een potje tennis, volleybal of activiteiten georganiseerd door het animatieteam behoren tot de mogelijkheden voor sportievelingen. Daarna kun je lekker ontspannen in de wellness van het hotel. Het maakt niet uit welk jaargetijde: dit hotel is altijd een goed idee!

Wellicht ook interessant

Reis aangeboden door

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email